Sunday, 23 July 2017

Filled Under:

Sayu : Jaha Lebai dah tak ada .. Emma parah Kereta Satria Neo Emma kemalangan (12Gambar)

Sahabat selama nya .. Jaha maut ..Ya Allah Ya Tuhanku ampunilah dia, rahmatilah dia, maafkanlah dia, muliakanlah kematiannya, lapangkanlah kuburnya .. Semoga Emma cepat sembuh detik paling ngeri dalam hidup sijelita ini
Pasir Mas : Seorang wanita dan rakan nya parah manakala pemandu kereta nya Azhar Nawi ,26, maut apabila kereta yang dinaiki mereka bertiga terlibat dalam kemalangan awal pagi tadi Jalan Salor.
Kereta Satria Neo adalah milik Emma mereka dalam perjalanan dari Pasir Mas ke Besut Terengganu semasa kejadian Jaha atau lebih dikenali dengan nama ” Jaha Lebai ” yang memandu kereta milik Emma untuk ke Besut Terengganu.
Si jelita Emma amat meminati Kereta Proton Satria Neo dan banyak menyertai konvoi Satria Neo ini di paparkan melalui laman sosial milik Emma kini kereta kesayang nya rosak teruk impak kemalangan pagi tadi yang membabitkan beberapa kereta lain dan motosikal.
Manakala Jaha Lebai berkerja sebagai penjual ikan di Besut merupakan rakan baik Emma selalu bersama-sama sama Emma dan rakan-rakan lain.
Namun pagi tadi tidak sangka hasrat Jaha memandu kereta Emma adalah detik terakhir diri nya apabila dia maut terlibat dalam kemalangan turut mencederakan Emma dan rakan mereka Hariz.
Emma dan Hariz kini menerima rawatan di HUSM Kubang Kerian setakat ini tiada info mengenai perkembangan Emma dan Hariz.
Jaha seorang yang amat baik menggunakan gelaran Jaha Lebai dan ertikata lain mengelarkan dirinya seorang yang kuat agama semoga roh nya tenang disana.
Manakala jenazah Jaha akan dituntut abang nya Afendi Nawi untuk disemadikan, sama-sama kita doa agar Emma dan Hariz cepat sembuh. Al fatihah
0 comments:

Post a Comment